23 november 2010

Snöflingor

20101020_namnlöst_0007.jpg

Imorse var himlen full av snöflingor, så mysigt! Första advent är redan på söndag det helt otroligt vad tiden går fort - nu ska man fram med alla ljusstakar, stjärnor och slingor...pynta och fixa. Kanske hinner vi baka pepparkakor...Josefine hade ett recept på sin blogg som lät så smarrigt.

lyktor.jpg

I förra veckan var jag och fotade på Buketten i Borås - de har hela butiken full med julsaker, ville ta med så mycket hem. Köpte dessa fina lyktor + lite annat smått och gott. Kika gärna in på deras fina blogg.

En mysig dag!

3 kommentarer:

  1. Jo pepparkakorna blev fantastiskt goda. Kan verkligen rekommendera receptet. Lite roligt mått bara men jag tog en kaffekopp och sedan tog jag en espressokopp som en liten kopp. Tog kanske lite mer nejlikor och ingefära för jag gillar när det är mycket smak. Har kikat på bilderna på Bukettens blogg, så himla fina och vilka fina saker. Ljuslyktorna är helt underbara. Ska kolla vilken tid vi ska åka från Köpenhamn. Vi hörs!
    Många varma kramar Josefine

    SvaraRadera
  2. Fina och aktuella bilder. För en gång skull kommer det att vara riktigt vintermysigt i samband med alla julskyltningar och julmarknader i den tid då alla ljus och stjärnor ska tändas.
    Ha en fin vecka!/SA

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder, stämning i båda två på olika sätt.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en kommentar ♡