7 maj 2010

Form

koppar

Formen på koppar är något jag alltid älskat - framförallt STORA tekoppar och kaffekoppar. Därför har jag alltför många. Kan bara inte motstå en ny kopp när den hoppar på mig i affären och beeer om att få flytta hem till mig - men jag varvar dem så att alla blir druckna ur :). Dessa vackra latte/tekoppar är från hotell Anglais i Stockholm. Underbara att dricka deras goda latte ur.

Fler bidrag ser du här

7 kommentarer:

 1. Ler igenkännande, även jag har en stor kärlek för just koppar/muggar, tänk vad svårt det är att motstå dessa former och färger :) Vacker bild!

  Ha en skön helg/E-L

  SvaraRadera
 2. samma här.. älskar former och färger på kaffekoppar.. jag är ju en riktig kaffemoster, men idag blir det inte koppar på min blogg.. något helt annat.. men din bild är väldigt tjusig.. tror jag tar mig själv en liten Paus och dricker lite kaffe ur en favoritkopp:)

  SvaraRadera
 3. Hi hi , trodde jag var ensam, men dom viskar faktiskt till mig, köp mig, köp mig ha ha, älskar dom.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 4. Ja här har du ännu en. Jag klämmer och känner på varenda mugg som skriker efter mig, men maken är tuff, "köp nytt-kasta nåt gammalt", och det är ju jättesvårt. Jag tycker ju om alla. :) Men nog tusan har det kommit hem muggar utan att jag kastat några.
  Jättefin bild på kopparnas former.
  Ha en fin helg, hoppas att du hittar nåt nytt. :)

  SvaraRadera
 5. Stora tekoppar är underbara! Det tycker jag också! Dessvärre vet jag inte vad jag ska ha dem till då jag varken dricker, kaffe, te eller varm choklad! Det känns lite löjligt att dricka läsk, vatten eller mjölk i dem!

  ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Den bästa formen på koppen är när det finns i kaffe i också :)
  Det var jätte bra fotat :)

  SvaraRadera
 7. Snygg bild.
  Och visst har det betydelse för totalupplevelsen om det man dricker ur har fin form.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en kommentar ♡