20 april 2010

Man ska ha husbil... :)

För två år sedan hyrde vi en husbil och hade en härlig semester. Sedan dess har
vi varit väldigt sugna på att skaffa en egen och igår fick vi hem vår fiiina Hymer. Adam och Viktor var mycket besvikna över att vi inte sov i den inatt men vi planerar att åka en premiärtur i helgen.

Vi har redan fått ett hett tips av en trevlig släkting om att vi nu bör skaffa
likadana overaller till hela familjen.

6 kommentarer:

 1. Ååå så roligt!!! Vi är inte alls avundsjuka... :) Häftigt! Ni har en fantastisk sommar framför er. Tänk att bara sticka iväg när man känner för det! Ida, Alice och Elsa är mycket sugna på att bara få titta in i er juvel.

  Massvis med kramar Josefine

  SvaraRadera
 2. Saknar kort på hur den ser ut inuti.

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Ni kommer att få många mysiga turer i den! Men man måste INTE ha likadana träningsoveraller i en husbil... vi har faktiskt träningsoverallsförbud i vår ;) Kika förresten gärna förbi vår husbilsblogg!

  SvaraRadera
 4. Gillar dina bilder och snacka om att jag blev förvånad när jag kände igen miljön...Är god vän med era grannar; familjen Ingemarsson ;)

  SvaraRadera
 5. Gud vad härligt! Vad fin den var, er husbil! Hoppas ni får många härliga turer med den. Vi har också pratat många gånger om att skaffa en!
  Vi har vilda planer faktiskt, när vi blir panchisar (och det är oroväckande nära *skratt*) säljer vi allt vi har och flyttar in i en husbil! Ena dan bor vi i Frankrike, veckan därpå i Grekland,sommaren i Sverige.......
  Visst vore det underbart, och drömmar måste man ju ha!

  SvaraRadera
 6. Härligt med husbil, man åker vart man vill och har kök och sovrum med sig. Att kunna parkera för sig själv ute i naturen (där det är tillåtet förstås) är något jag uppskattade. Hade husbil tidigare och saknar det fortfarande när jag ser dem ute på vägarna

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en kommentar ♡